Accessoires

Met het ontwerp van een monument kunt u het karakter van uw geliefde accentueren, maar er zijn ook diverse andere manieren om een monument nog persoonlijker te maken. Dit kunt u doen met accessoires. Hieronder beschrijven we kort de verschillende accessoires waar u uit kunt kiezen.

Fotolijsten
Met een fotolijst van porselein, glas, RVS of aluminium kunt u de mooiste foto van uw geliefde vereeuwigen op het monument. Indien gewenst, kan de achtergrond van de afbeelding worden aangepast. De fotolijst kan in diverse vormen en maten uitgevoerd worden.

Vazen
U kunt uw bloemen bij het monument neerleggen of in een speciale vorstbestendige vaas doen. U kunt dan kiezen uit een vaas van graniet waarbij we indien gewenst een eigen ontwerp kunnen maken. Daarnaast zijn er ook verscheidene vazen beschikbaar in brons, RVS of aluminium.

Lantaarns
Ook de lantaarns zijn in dezelfde steensoort als het monument verkrijgbaar en kunnen indien gewenst naar eigen ontwerp gemaakt worden. Naast graniet zijn de lantaarns beschikbaar in brons of RVS.

Kaarsen
Vindt u het fijn wanneer er altijd een kaars brand bij het graf, dan bieden wij speciale kaarsen aan die geschikt zijn om buiten te plaatsen. Onze kaarsen branden 6-7 dagen en zijn minder gevoelig voor weersomstandigheden vergeleken met gewone kaarsen. De kaarsen zijn per stuk of per doos van 20 stuks leverbaar.

Monument opvulling
Ter decoratie kunt u het monument verfraaien met grind/split, kwarts of glas pebbles. Hiermee kunt u de kleur van de steen, een ornament of de tekst accentueren.
LEES MEER >>

Ornamenten
Ontdek de vele mogelijkheden om een monument nog persoonlijker te maken met ornamenten van diverse materialen. Bijv, een roos van brons, een zwaluw of een kruis van RVS. Of een houder voor uw bloem van RVS of Aluminium. Unieke gedenkkei met een eigen tekst, woord of symbool. Een mooie en subtiele manier om als familie iemand te gedenken. De keien worden met de hand gemaakt. U kunt deze bij het graf neerleggen of op een andere bijzondere plek. Wij maken ook op aanvraag persoonlijke tekst keien. Speciaal voor u of zelfs met u.

Tekstplaten en letters van brons en RVS
Tekst op een monument wordt tegenwoordig voornamelijk gezandstraald, terwijl het ook erg bijzonder kan zijn om de tekst in brons of RVS uit te voeren. Dit kan d.m.v. tekstplaten of letters van brons. Dit wordt op het monument of op de zwerfkei bevestigd en heeft een geheel andere uitstraling dan zandstralen. Voor een nog meer unieke uitstraling is het mogelijk om de tekst in een speciale bronze patina uit te voeren zoals fel groen, grijs of zelfs blauw.

Neem contact op