Grafmonumenten

Bij Uniek Monumenten wordt ieder monument in onze eigen werkplaats gemaakt. In onze ruime showroom hebben wij vele monumenten staan om u kennis te laten maken met de talloze mogelijkheden.

Zo kunt u bijvoorbeeld een keuze maken uit de diverse modellen uit onze showroom. Deze monumenten kunnen wij zelfs binnen 4 weken leveren.

U kunt er ook voor kiezen om zelf een monument te ontwerpen. Onze team kan u alles vertellen over de mogelijkheden. Gedurende het gehele ontwerpproces staan we u met raad en daad terzijde. Een verpersoonlijkt monument ontwerpen is minder moeilijk dan u wellicht denkt. Bij Uniek Monumenten zetten wij ons vakmanschap met liefde in om samen met u een monument te ontwerpen dat de nagedachtenis aan uw dierbare alle eer aandoet.

Mocht u kiezen voor een eigen ontwerp, dan gaan wij met zorg te werk om uw monument naar uw specifieke wensen te vervaardigen. Dit neemt iets meer tijd in beslag, waardoor het langer duurt voordat het monument geplaatst wordt. Wij realiseren ons dat dat vervelend is. Indien u dat wenst, kunnen wij in dat geval een tijdelijke gedenktegel op het graf plaatsen. Deze unieke service bieden wij kosteloos aan. Op een later tijdstip, wanneer uw monument gereed is, zal deze gedenktegel worden vervangen door het door u bestelde monument. Op deze manier kunt u direct uw dierbare op een waardige manier gedenken.

U bent uiteraard van harte welkom in onze showroom om geheel vrijblijvend een kijkje te komen nemen.

Neem contact op