Een zwerfkei is ècht uniek.

Heeft u wel eens gedacht aan een zwerfkei als grafmonument? Het zal misschien niet uw eerste gedachte zijn geweest, maar misschien past het precies bij uw dierbare.

Ieder mens is anders. Iedereen heeft zijn of haar eigen vingerafdruk, eigen dna, eigen persoonlijke voorkeuren, liefhebberijen en eigenaardigheden. Al deze eigenschappen maakt iemand nou juist zo bijzonder, zo Uniek. Wat zou het dan toch mooi zijn als er een mogelijkheid bestond om een grafmonument te kiezen dat net zo Uniek is als de persoon zelf?

Bij Uniek Monumenten is die mogelijkheid er. Een prachtig en natuurlijk alternatief voor een reguliere steen als grafmonument is namelijk een zwerfkei. Waarom? Omdat net zoals ieder persoon, ook elke kei Uniek is.

Een zwerfkei is eeuwenlang blootgesteld aan de elementen. De tijd en de natuur hebben de kei eigenlijk “geboetseerd” tot wat deze vandaag de dag is. Zo kreeg hij zijn vorm met al zijn eigenschappen, structuren, kleurnuances en grilligheden. Daardoor is geen enkele kei hetzelfde en dus Uniek.

Net zoals bij een “reguliere grafsteen”, kunt u tekst op de kei laten aanbrengen. Een zwerfkei laat zich zeer goed combineren met een tekstplaat of met bijvoorbeeld losse bronzen letters. Ook in tekstplaten en losse letters is een enorme keuzemogelijkheid. In de showroom van Uniek Monumenten kunt u desgewenst hiervan vele voorbeelden komen bekijken.

Doordat elke zwerfkei zo Uniek is, is het moeilijk om deze via een afbeelding uit te kiezen. Daarom werkt Uniek Monumenten samen met een leverancier waar u er zelf één mag gaan uitzoeken. Want een zwerfkei moet je zien, voelen en beleven. Zo komt u niet voor verrassingen te staan en weet u precies wat u kunt verwachten.

Heeft u interesse in een zwerfkei als monument, dan krijgt u van ons een introductiekaart mee waarmee u bij de leverancier uw kei kunt gaan uitkiezen. Uniek Monumenten verzorgt dan de verdere afhandeling zoals de belettering en de plaatsing van het monument.

Heeft u nog vragen? Stap dan gerust even binnen in onze showroom.

Neem contact op